O nama

Obiteljski hotel Vrilo

Hotel Vrilo je mali, obiteljski hotel koji taj osjećaj prenosi na svoje goste već 15 godina. Dolaskom kod nas pronaći će te svoju oazu mira, gdje možete pobjeći od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života. Na lokaciji pored mora i na svježem morskom zraku, možete se poistovjetiti sa prirodom i „pobjeći“ od svojih svakodnevnih problema.

Malo ribarsko mjesto Postira

Na sjevernoj obali otoka Brača smješteno je malo ribarsko mjesto Postira. Brojne kamene kuće i uske uličice odaju iskonski dalmatinski ambijent. Na brdu Glavica nikle su prve težačke kuće, gdje je izgrađena i Crkva Ivana Krstitelja. Nekada ribarsko i težačko mjesto danas je idelano mjesto za odmor brojnih turista iz cijelog svijeta. Bogata ponuda smještaja u hotelima, apartmanima i sobama, uz nezaobilazne obližnje uvale Lovrečinu i Konopjikovu, Postira predstavljaju turističko odredište u kojem ćete odmoriti i tijelo i duh. Postirski restorani i konobe pobrinuti će se da uz mediteransku kuhinju i kvalitetna bračka vina vaš doživljaj bude potpun.

Istražite naše smještaje

Želimo Vam pružiti najbolju ugostiteljsku ponudu Brača, jer Brač je otok koji volimo, baština koju čuvamo i dom u kojem ste dobrodošli.
Hotel Vrilo idealan je za sve koji vole živjeti svoj odmor životom slikovitog mediteranskog gradića.

od €38/po osobi

U pažljivo obnovljenom starom zdanju, u ambijentu posebne ljepote nudimo 2 apartmana za 4 i 3 osobe.

od €80/po noći

Imate pitanja o smještaju?

Za sva pitanja oko smještaja vam stojimo na raspolaganju. Vrlo rado ćemo odgovoriti na njih.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.